Det skal du kigge efter, når der shoppes headset

Står du overfor et køb af et headset, er det altid en god idé at gå på nettet og sammenligne priser. Ét er, at der er vidt forskellige priser alt efter, hvor du vælger at købe dine hovedtelefoner. Noget andet er, at du kan blive klogere på dine behov i processen.

I denne artikel vil vi guide dig til, hvordan du laver den bedste prissammenligning af headsets og hovedtelefoner. Dertil vil vi guide til dig, hvad der er værd at bide mærke i ved de enkelte produkter og hvad det er, der gør forskellen på et dyrt og et billigt headset.

Hvad koster et godt headset?

Inden du kan sammenligne prisen, er du nødt til at gøre dit klart, hvad du ønsker af dit headset.

Du kan prøve at tjekke af på denne liste, med ting som du ønsker af dit headset:

 • Bluetooth
 • Mikrofon
 • Støjreducering
 • Type:
  Overears
  In-ear
  Løbeheadset
 • Mærkevarer eller ukendt mærke

Når du har gjort dig klart, hvad du ønsker, kan du begynde at finde nogle varer, der måtte passe til dine krav.

Sådan sammenligner du prisen

Når prisen skal sammenlignes, er det vigtigt at have in mente, hvad du ønsker at få ud af det. Det er klart, at et headset til 2000 kroner holder længere tid til det til 200 kroner.

Antager vi, at det holder 8 år og dit headset til 200 kroner skal skiftes ud hvert år, kan det klart give bedre mening at købe noget kvalitet. Derved har du et godt headset længe og du skal ikke døje med at skifte dit headset ud hele tiden.

Steder at gå til for at se prisforskellen

Et godt og nemt sted at gå hen her i Danmark er på Pricepusher. Her er en lang række store webshops i danmark tilmeldt og her kan du finde den billigste pris på dit headset på under 20 sekunder.

Du skriver blot produktnavnet i toppen og så kommer listen frem. Heri er prisen for fragt naturligvis også indregnet, sådan du får den helt reelle pris for dine høretelefoner.

Et andet sted er en side meget alá Trustpilot. Den hedder EDBpriser.dk. Her er fokus, som navnet også antyder, udelukkende på EDB – altså elektronik. Dette kan derfor være stedet, du skal gå hen, hvis du finder et par meget specielle hovedtelefoner, som du ønsker at sammenligne prisen på.

En ekstra sjov feature på EDBpriser er, at du kan indtaste budget, lydstandard, om det skal være trådløst eller med kabel og eventuelt hvilke producent, du ønsker. Derefter får du en række forslag til, hvilke hovedtelefoner du kan købe. En smart feature hvis du endnu ikke ved, hvilke du ønsker at købe.

Sidst men ikke mindst…

Her på falderebet vil det bedste og sidste råd altid være, at man skal holde øje med tilbud. Specielt de store kæder såsom Elgiganten og Power har nogle gange nogle tilbud, som ingen andre kan matche. Det er typisk omkring jul eller når der er fødselsdag eller jul – eller blackfriday.

Deres tilbudsaviser er altid at finde online og er ofte et godt sted at starte i din søgning.

Skriv et svar