Dette skal du huske til golfrejsen

Skal du afsted på golfrejse er der en del udstyr, du skal have på plads, før du kan tage af sted. Her får du en guide til de vigtigste ting at huske.

Golfudstyr
Det vigtigste på golfrejser er selvfølgelig dit golfudstyr. Ingen golfrejse uden putter, driver og golfbag. Nogle steder er der dog mulighed for, at du kan leje udstyr, så du slipper for at transportere det selv med fly, tog og bil.
Før du rejser, er det også en god ide at tjekke med flyselskabet, omkring hvilke regler de har med transport af golfudstyr på rejsen.

Tøj
Tag dit golftøj med og undersøg om de steder, du skal besøge, har en særlig dresscode til golfbanen. Husk også altid til regntøj eller en paraply, hvis vejret skulle blive dårligt. Lad være med at tage alt for meget tøj med, da der hurtigt kan blive fyldt op i taksen. En god ide er dog at tage et par ekstra sko med, så du kan skifte.

Solcreme/hat
På golfbanen kan det hurtigt blive rigtigt varmt. Derfor er solcreme en vigtig ting at have i kufferten. En solhat kan også gøre underværker og sikre, at du ikke går glip af en dag på banen.

Skriv et svar