Dit gamle og slidte hus trænger formentlig til en facaderenovering

facaderenovering

Er du træt af, at det altid er super koldt hjemme hos dig selv? Det er der rigtig mange mennesker med gamle huse, der er. Der er heldigvis en løsning på problemet. Dette kalder man facaderenovering. Det er noget man vælger at få foretaget på sit hus, hvis det efterhånden er ved at være gammelt og slidt. På sådanne tidspunkter er det altid det rigtige med en facaderenovering. I sidste ende vil det med garanti komme til at spare dig en masse penge. Det vil vi gerne sætte en stor streg under.

Hvorfor skal man foretage en facaderenovering?

Som skrevet ovenfor er det for det meste kun noget man gør, hvis ens hus er gammelt og ved at være godt slidt ned. Du får det for det meste ikke gjort, hvis dit hus kun har stået i 10 år. Så skulle det meget gerne have en fin facade, som holder til det meste. Man får derimod lavet en facaderenovering, hvis man kan mærke på sit 50 år gamle hus, at det suser ind fra alle de små huller i væggen. Det kan nemlig godt gå sådan, at væggene bliver godt og grundigt slidte. Så holder de ikke på meget varme længere, og isoleringen er fuldstændig i bund. Det er super irriterende, og så er det også rigtig dyrt for dig i længden. Det tager virkelig lang tid, hvis man skal varme et hus op, som i virkeligheden lukker det hele ud i igen. Det bliver lidt en ond cirkel med længden.

Man skal altså få foretaget en facaderenovering, når man ved, at ens hus er ved at være oppe i årene. Man kan for det meste også fornemme lynhurtigt, at ens hus er svært at varme op. Hvis man bliver ved at skrue op for radiatoren, uden at der sker noget med temperaturen i rummet, så er det ved at være et rigtig stort tegn på, at man skal have gjort noget ved husets vægge, og dermed få foretaget en facaderenovering.

Facaderenovering og andre former for energirenovering kan du læse mere om inde på skoleenergi.dk

Loftisolering pris: det behøver slet ikke at være så dyrt

Ofte skal man have isoleret sit loft, da vinden gerne kan suse lige igennem efter noget tid. Derfor skal mange igennem en loftisolering. De er dog noget, som de fleste danskere gruer lidt for, da det jo godt kan komme op i en lidt svimlende pris. Det kan vi godt forstå, og derfor vil vi gerne give et par gode råd.

Du kan altid prøve at spørge nogen, om de kender et godt firma, som kunne lave en loftisolering for ikke ret mange penge. Det er altid en god ide at spørge andre mennesker, som man kender. De giver gerne et godt svar, som rent faktisk kan bruge til noget, og måske er man heldig at hive en god loftisolering pris ud af dem. De giver et svar, som man kan forvente er et, hvor de ikke prøver at manipulere med en. Det vil de fleste firmaer gøre, så de kan få nogle kunder i biksen, så det skal man slet ikke gøre.

Skriv et svar