Forbrugerrådets magasin TÆNK

tænk

I en verden som konstant er i udvikling, kan det være svært at danne sig et overblik over alt, som bliver kastet i hovedet på en. Hvilke produkter er de bedste, hvilken mode er aktuel, eller bliver det eller en helt tredje ting. Mange vælger enten slet ikke at gøre sig i, hvad der er bedst/værst, i mens andre leder efter en guide, som kan retlede dem, og sådan en guide er blevet lavet af Forbrugerråddet. Magasinet hedder TÆNK.

Den bedste pris og kvalitet

Overordnet set, er TÆNK magasinet beregnet til at spare dig penge. Det gør de blandt andet ved at informere dig om hvilke produkter der er de bedste, til den bedste pris. Det kan være alt fra sodavand til vaskemaskiner. Søger man et nyt køleskab, er det let at finde en model og læse om den på nettet, og derfra vurdere om køleskabet vil være værd at købe, men i TÆNK magasinet, er det mere end bare personlig erfaring der kommer i spil, når de laver en vurdering. I dette tilfælde med med køleskab, kan testen indebære hvordan køleskabet er rent bygningsmæssigt, hvor meget energi det bruger, om nogle skadelige kemikalier kan fremkomme, og hvordan prisen er i forhold til hvad køleskabet kan. Som sagt, så tester folkene bag TÆNK simpelthen alting. For at få adgang til disse tests, skal man betale sølle 49 kroner pr. måned, og så kan man få adgang til hundrevis af test. Med disse tests kan man altid vide sig sikker i, at de produkter man køber, er de absolut bedste på markedet.

Mere end bare besparelser

Forbrugerrådets TÆNK yder mere end lister med tests over ting eller områder, hvor penge kan bespares. Står man i den uheldige situation, at man har fået i gældsat sig mere end man havde regnet med, f.eks. hvis man har taget flere kviklån end godt var, er der her også hjælp at finde. TÆNK har en hel sektion der er beregnet til folk der står med en gæld, de ikke kan betale. Har man en lav indtægt, meget gæld eller et lavt rådighedsbeløb, så kan rådgiverne fra TÆNK magasinets gæld-afdeling stå til rådighed, og vejlede folk til hvordan de får en sund økonomi. Til gælden specifikt, har TÆNK sat 7 punkter ind som man bør følge. Disse punkter lyder bl.a. på, at man skal prioritere bedre, og altid række ud efter hjælp, hvis man får behov for det. Med denne hjælp fra TÆNK magasinet, er man godt rustet til at få rådet bod på eventuel gæld.

Mere end bare et magasin

Med TÆNK magasinet er du sikret besparelser, uanset hvor kræsen en forbruger du er. Inden du gør dig et køb, så læs altid op i TÆNK magasinet, eller på taenk.dk for at se de nyeste test, og dertil få informationer om hvorfor, eller hvorfor ikke man bør købe det produkt, man har fået øjene op for. TÆNK magasinet er mere end bare et magasin – det er en guide til en sundere økonomi, og ikke mindst et sundere liv.

Skriv et svar