Gør stuen flot med en Kay Bojesen Abe

flot stue

I denne artikel kommer vi ind på et helt fantastisk produkt, nemlig den kendte Kay Bojesen abe, også nogle gange bare kendt som træaben eller aben. Der er måske nogen der ikke lige kan komme på hvem Kay Bojesen er, men hvis man siger træaben eller viser et billede af den, så genkender alle den straks. Er du stadig ikke helt sikker på hvad det er for en abe vi mener, eller vil du gerne vide lidt mere om den (og det kan anbefales for historien bag både aben og Kay Bojesen er meget spændende) så skal du næsten læse denne artikel inde fra denkorteavis.dk. De plejer mest at skrive korte nyheder, og nogle gange kan man også undre sig lidt over valget af nyheder, men lige denne artikel er både lang og god, så den er bestemt værd at læse.

Indret med Kay Bojesen abe

Det første du skal gøre når du skal indrette med Kay Bojesen aber er jo at have fat i sådan en abe, så hvis du ikke allerede har en skal du ud at købe en Kay Bojesen abe. Og her er der flere forskellige størrelser at vælge imellem. Hvilken størrelse du skal vælge afhænger meget af hvad for en form for indretning du gerne vil have.

Den populæreste størrelse, den som der er blevet solgt flest af, er nok den lille. Det er derfor også den som der er fleste der kender, og det er den man kan hænge op rundt omkring. Der er mange der har den hængende på bogreolen eller over dørkarmen og man kan i virkeligheden hænge den rigtig mange steder, det er kun fantasien der sætter grænser. Hvis man har lidt større planter i stuen kan det også være rigtig sjovt at hænge den op i nogle af dem, så har man en abe i et træ, og det kan være meget hyggeligt.

Kay Bojesen aben kommer også i større størrelser, og dem kan man også sagtens både købe og indrette med. Dem der er en størrelse større end de mindste kan man også godt hænge op, men de aller største er lavet til at stå på gulvet. Her står de til gengæld også rigtig godt, og kan være en flot ting at have stående i et hjørne eller i entreen.

En hel zoologisk have

Men det er ikke kun en abe som den gode Kay Bojesen har lavet. Han har været meget produktiv og har igennem sin tid lavet mange Kay Bojesen produkter, og her har han også lavet rigtig mange dyr.

Så hvis man har penge til at købe det og har plads til at indrette det kan man lave en helt lille zoologisk have bare med dyr fra Kay Bojesen, og det kan være rigtig sjovt for så har man en masse dyr som man kan stille op på forskellige måder. Det kan særligt være sjovt hvis man en gang i mellem har børn der kommer på besøg, så kan man stille dem op lidt forskelligt for hver gang de kommer. Eller man kan lave sjov og hænge dem fjollede steder og så sige til børnene at de er stukket af fra zoo og så gå ud på dyrejagt sammen. Eller man kan købe et par små aber og to stører og så lege far og mor og børn – der er så mange muligheder.

Her fik du lidt om hvordan man indretter sin stue med Kay Bojesen Aber. Hvad er dit bedste indretningstips? Del det gerne med os i kommentarerne her nedenfor så vi kan inspirere hinanden

Skriv et svar