Guide: Spar dyrebar tid i din virksomhed

Tid er penge, så hvorfor skulle du ikke være interesseret i at spare tid i din virksomhed?

Selvom du måske allerede har indført mange tidsbesparende tiltag, så findes der helt sikkert mange ubenyttede tiltag, son kan spare dig for oceaner af tid i hverdagen.

Outsourc nogle af dine tidskrævende opgaver

Det er vigtigt, at du som virksomhedsejer og menneske formår at forstå og acceptere dine begrænsninger, da du ikke skal presse dig selv hårdere, end dit helbred kan klare. I dag kan stort set alt outsources, men du kan i første omgang outsource nogle af dine mest tidskrævende opgaver. Det kunne være markedsføring, programmering, bogføring eller noget helt fjerde.

Vil du gerne bruge mindre tid på markedsføring, så kan du outsource hele eller dele af din markedsføring. Det vil i den forbindelse være nyttigt for dig at tage kontakt til et markedsføringsbureau og måske også en grafiker. Grafikeren vil især kunne komme dig til gavn, hvis du bruger tryksager i din markedsføring. Bestiller du f.eks. et beachflag i høj kvalitet, så bør du have styr på det grafiske.

Modtag elektroniske fakturaer

Føler du, at du bruger for meget dyrebar tid på at godkende og håndtere fakturaer, så bør du begynde at modtage elektroniske fakturaer. Det er en løsning, som flere og flere virksomheder benytter sig af, så din virksomhed bør også være med på noderne.

Du kan ved at modtage e-fakturaer (elektroniske fakturaer) slippe for at bruge tid på at scanne, tolke og verificere fakturaer i fremtiden. Modtager du mange fakturaer i løbet af en almindelig arbejdsuge, vil de elektroniske fakturaer kunne gøre din hverdag meget nemmere.

Data indlæses med høj præcision, du sparer ressourcer på fakturahåndtering og er garanteret sikker forsendelse takket være e-fakturering. Du kan læse mere om elektronisk fakturahåndtering online, hvis det er emne, der fanger din interesse.

Afhold møder online

Det er en smagssag, om man er vild med at holde møder eller ej, men der kan ikke herske nogen tvivl om, at møder stjæler meget tid i den gennemsnitlige virksomhed. Det er klogt at holde møder med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, men du kan alligevel godt tænke over, hvordan du kan minimere dit tidsforbrug. Forsøger du i højere grad at holde dine møder online, så kan du spare meget tid.

Skype for Business gør det muligt for dig at holde møder online med op til 250 deltagere. Du skal blot bruge en digital enhed og internetadgang. Det bliver altså ikke meget nemmere og smartere at holde møder.

Skriv et svar