Indret dit hjem med pyntegenstande og vaser fra Kähler

indretning i hjemmet

Vi elsker indretning, da det er med til at vise, hvem vi er som mennesker. Vores hjem siger ret meget om os som mennesker.

Det er altid rart med en smule inspiration til indretningen, og derfor får du her nogle små tips og tricks til, hvilke pyntegenstande du kan tilføje til dit hjem.

Indretningen fortæller meget om dig

Langt de fleste hjem har de helt essentielle møbler såsom sofa, reol, bord, stole og hvad der ellers hører til hjemmet. Det kan være ting som pyntepuderne, der ligger i sofaen, billederne der hænger på dine vægge, dine lamper i både loft og på gulvet, din helt unikke bogsamling på bogreolen eller mindre pyntegenstande såsom stearinlys, vasker eller små figurer. Der findes derfor mange måder, du kan indrette dit hjem på, så det får en personlig udstråling, og så du føler dig hjemme. Man kan sammensætte ens hjem, helt som man selv ønsker det.

I forhold til indretning er det de små ting, der gør forskellen. Hvis man f.eks. lægger et fåreskind over stolene i spisestuen, tilføjer du et mere råt look til dette rum. Du kan f.eks. også vælge at pryde din sofa med fine puder og tæpper, for at give dit hjem en mere hyggelig stemning.

Indret dit hjem med vaser

For tiden er Kähler et enormt populært brand, netop fordi de er enormt stilrene og kan passe ind i mange forskellige hjem.

Noget af det, der har været en stor trend inden for indretning for tiden, er vaser. En vase kan pynte i mange forskellige rum, den kan nemlig både placeres i samtlige af husets rum. Det vil altså også sige, at man kan flytte denne genstand lige derhen, man ønsker det.

Oftest kender vi vasen som et objekt, hvori man kan sætte blomster i vand, så de ikke tørrer ud. Man kan derfor vælge at stille en fin vase i vindueskarmen i soveværelset med en buket af dine yndlingsblomster. Her har man også muligheden for at kombinere blomsterne med vasens design, helt som man ønsker det. Men der er faktisk mange forskellige måder, man kan benytte vasen på, hvis man blot tænker lidt kreativt. Et andet alternativ, er, at købe en stor vase, der kan stå på gulvet. I dag er det oftest set i danske hjem, at der er mange objekter i træ; træstiger, træstubbe, træfigurer og mange andre ting. Man kan derfor få fat i nogle grene, man kan sætte ned i den store vase, der står på gulvet. Dette kan give dit hus eller din lejlighed et mere råt look. Man kan også helt vælge at lade være med at proppe noget i vasen.

Det skønne ved Kählers vaser er, at de fås i mange skønne design. De mest populære er de hvide vaser med striberne, hvor striberne kan fås i flere forskellige farver. Men vaserne kan findes i mange forskellige farver og former. De sælger f.eks. også Kähler Love Song vasen, der har tekst rundt om vasen – også denne kan fås i flere forskellige farver.

Skriv et svar