Klæd dig som en boss med det rigtige ur

seiko ure

Tendenser i samfundet udvikler sig hele tiden, og der er hele tiden noget nyt, som vinder frem i vores lille danske land. Vores land er måske småt, men når det kommer til mode, er vi altså blandt de største. Vi forstår os på mode, men derudover så ved vi danskere, hvad der rør sig ude i den store verden. Tag eksempelvis de store byer som Århus og København. Disse to byer er tildækket med danskere, der har den rigtige stil, det rigtige ur samt den ultimative udstråling. Den rigtige stil er mange ting, men blandt mænd er der kommet en ny tendens, som specielt har ramt brugen af vores ure. Vi skal nok fylde dig ind på den nye mode, hvis du ikke selv har set udviklingen i de danske samfund.

Uret skal være stort

I Danmark skal man som mand klæde sig som en rigtig boss. Fine bukser, lækre sko, en skjorte samt gerne en jakke der fuldender hele stilen til et 12 – tal. Dette er stilen, som skal være en del af dig, hvis du vil være ham, som styre skolens samt arbejdets lange gange. Dog gælder det samme i det store bybillede, hvor du også vil være en af de dominerende med sådan en stil. Kører du ovenstående stil rigtig, er du godt på vej, men du er altså ikke helt i mål. Du skal have et stort ur, og det kunne eventuelt være fra Seiko, hvor de laver nogle rigtig store ure, og du ved hvad mænd siger – jo støre jo bedre. Dette ordsprog kender Seiko til, og deres design omkring herreure er ofte bygget på en måde, hvor det maskuline bliver fremhævet gennem et stort og bredt ur. Et stort ur er, hvad der fuldender din stil, og det er altså et ”must”, hvis du vil være helt på toppen, når det kommer til stil og udseende. Vores anbefaling er altså, at du finder et af de store Seiko ure, da du nok skal sætte prikken over i’et på din stil.

Bliver det mere boss end med Hugo Boss

Seiko er altså ikke alene, når det kommer til at skabe det ultimative ”look”. Det er mange andre spillere, som kan fuldende din stil til topkarakter. Et af disse mærker er det ekstremt populære mærke Hugo Boss, som altid har været kendt for deres unikke design, i alt hvad de laver. Hugo Boss ure er ingen undtagelse, og hvis du vil være i superligaen, når det kommer til mode, så skal du have fat i sådan et ur. De er i en klasse for sig, hvilket også kan ses på prisen, der ofte er lidt højere end hos andre ure. Dette skal dog ikke holde dig fra dette mærke, idet det kan sikre dig en stil, som ingen andre kan måle sig med. Vil du have den ultimative stil, er det nu du skal slå til, og du har altså to virkelig oplagte valg. Hugo Boss eller Seiko – valget er dit.

Skriv et svar