Lise fandt glæden gennem litteraturens verden

lise

Lise havde i lang tid brugt flere dage i ugen på, at sidde foran TV’et og se ligegyldige og kedelig genudsendelser, i mangel på bedre. De fleste hun kendte havde næsten altid travlt og det kunne være svært at få arrangeret nogle aftenener, hvor hun kunne hygge sig med venner eller familie. Alle har også brug for alene tid, men denne alene tid blev hurtigt ulidelig for Lise, simpelthen fordi hun ofte kedede sig så meget og følte hun manglede en eller anden god hobby, som hun kunne give sig til, når hun havde tiden. Frustrationerne og irritationen der fulgte med ved denne kedsomhed begyndte på en eller anden måde tage lidt af livsglæden fra Lise og hun kunne mærke det påvirkede hendes humør og hverdagen generelt. Derfor skulle der ske noget, så hun igen kunne finde glæden, selv når hun var alene hjemme.

Spændende krimier gjorde de kedelige aftenener hjemme i weekenden meget mere udholdelige

Efter en masse forgæves forsøg på at optage forskellige hobbyer var det lige før Lise havde opgivet og bare accepteret de mange kommende kedelige stunder. Dette var dog lige indtil hun havde snakket med en veninde, som foreslog hende at læse litteratur, som veninden selv gjorde. Dette fangede Lises opmærksomhed og tænkte ikke det kunne skade at prøve sig ad men en bog. Derfor tog hun næste dag ned i en boghandler og købte en bog anbefalet af ekspedienten. Dette skulle vise sig at være en krimi, skrevet af en kendt forfatter. Lise gik i gang med at læse om aftenen, stadig lidt skeptisk, men efter de første par kapitler, føltes det som om, at hun blev opslugt. Dette var noget hun ikke havde oplevet længe. Og siden da har hun nu købt en masse billige bøger, alt fra krimier til romaner.

Smukke digtsamlinger gav Lise inspiration og nye gode tanker om livet

Efter at have læst de første mange bøger og at have fundet noget af livsglæden igen kunne hun godt tænke sig at læse lidt andet også. Derfor prøvede hun at tage fat på en digtsamling. Hun fandt en god hjemmeside, hvor der blev solgt forskellige digtsamlinger af kendte digtere. Digte var noget helt andet for Lise at læse, de gav ikke den samme spænding som krimierne, men derimod noget helt andet. Hun opdagede hurtigt de mange følelser og tanker, som var blevet lagt bag i de forskellige digte. Hun så hurtigt det smukke i denne form for poesi og var glædeligt overrasket over hvordan, de faktisk kunne få hende på gode tanker igen.

 Brugte Politiken til at holde sig opdateret

Til tider var det svært for Lise at holde sig opdateret inden for litteraturens verden, men det var kun indtil kun fandt politikken. For inde på politikkens hjemmeside fandt hun ud af, at der jævnligt blev lagt artikler op om diverse kendte forfattere inden for litteraturens verden. Ud over dette kom der også forskellige spændende nyheder inden for litteratur, som hun følte holdte hende godt opdateret og inspireret.

Skriv et svar