Skal du flytte sammen med din kæreste så læs mere her

flytte sammen

Først og fremmest tillykke. Tillykke med at du har fundet en fyr, som du faktisk kan hold ud, og oven i købet overvejer at flytte sammen med. Det er altså absolut ikke det samme som at bo med, hverken sine forældre eller sine nærmeste veninder. Der er pludselig meget man skal være enig om, og det kan hurtigt udvikle sig til det ene skænderi efter det andet. På nær dig og din kæreste er helt ens, hvilket højst sandsynligt ikke er tilfældet, da ordsproget lyder ”modsætninger mødes.” Men det kan være problematisk på trods af at denne sammenflytning burde være en glædelig ting, og det ville være en skam, hvis det ny sammenflyttede par allerede, skal gå fra hinanden i selve sammenflytningen. Derfor skal man altså få skabt sig nogle forholdsregler, og den bedste regel er, at man i forvejen har gjort det klart internt mellem hinanden, inden indflytningen faktisk finder sted. Det vil sjældent ske, at der vil være plads til alle jeres ting, på trods af, at i nu har en endnu større lejlighed, er det ikke ofte, at man faktisk finder en lejlighed, der er dobbelt så stor, som den i hver især har.

Find den rette støvsuger

Hvis der er noget som par der lige er flyttet sammen kan komme til at skændes meget om, så er det rengøringen. Hvor tit skal det gøres, hvem skal gøre det, og hvor grundig skal man være. Det er meget sjældent at begge parter har de samme standarder inden for rengøring, og så er det vigtigt at begge parter kan gå på kompromis, så det ikke bliver den ene der overrumpler den anden. Men det gælder også om at have det rigtige udstyr, for det gør det meget nemmere at støvsuge hvis man har en ordentlig støvsuger. Så vælg en støvsuger der er god, og læs evt nogle støvsuger test inden du vælger den du vil købe – læs mere her om støvsuger tests.

Find en fælles stilart

Det kan godt være, at du er sikker på, at dine møbler er de allerflotteste i hele verden, og din kæreste er sikkert af samme overbevisning. Men vi ved begge to, at læderlænestolen med hullerne i siden og mærket efter din kærestes ellers flotte numse, ikke er noget at råbe hurra for. Han vil sikkert også have sit fuldstændig overdimensionale anlæg og sine 4 spillemaskiner, der overhoved ikke er plads til. Men han vil sikkert heller ikke finde alle dine gamle pynteglas og dine milliarder af lysestager flatterende. Derfor er det vigtigt at i fælles finder ud af, hvordan og hvorledes denne lejlighed skal se ud. Det man oftest vil se, når man kommer til en nyindrettet lejlighed med sammenførte møbler, er at lejlighedens indretning vil se fuldstændig malplaceret ud i det, der vil opstå et mærkeligt miks af farver og mønstre, og her er det altså vigtigt at i som et par går på kompromis, og finder en blanding af jeres to verdener, der passer til hinanden.

Find nye møbler

På trods af at det kan virker surt og super forbrugsagtigt, bliver i højst sandsynligt også nødt til, at i fællesskab og finde nogle nye møbler, der kan dominerer i jeres lejlighed. Det vil også blot binde jer endnu mere sammen. På trods af at det kan virke drastisk at investerer i fællesmøbler, er det i virkeligheden ikke mere drastisk end at ville flytte sammen. I kan på denne måde også automatisk få et udgangspunkt til, hvordan jeres lejlighed skal indrettes. Dette fællesmøbel kunne for eksempel være en sofa eller et fælles spisebord. På trods af, at begge møbler oftest vil være neutrale, kan disse altså ligge grund for om stilen i lejligheden skal være minimalistisk eller romantisk.

Skriv et svar