En introduktion til binære optioner

en introduktion til binare optioner

Hej og velkommen til den her introduktion til binære optioner. Her vil vi skrive lidt om hvad det der med binære optioner egentlig er for noget, lidt om hvordan du kommer i gang med at handle selv, og lidt om hvorvidt der er noget man skal være opmærksom på. Men nok snak, lad os kaste os ud i det:

Binære hvad for noget?

Hvis du er som folk er flest vil du sikkert også stille spørgsmålet: hvad er binære optioner? Og det er der ikke noget underligt i, for det er for det første et meget nyt produkt, og for det andet er det et produkt som der endnu ikke er så mange der kender fordi det handler om at handle med værdipapirer, og det er der jo ikke lige så mange der gør.

Og man skal også holde tungen lige i munden første gang man får det forklaret, og måske også anden gang. Men når først man går i gang med at sidde med det er det slet ikke så svært, og så kommer det meget naturligt.

Det som binære optioner er, er at det er noget man handler med. Men det er næsten nemmere at forklare som at det er et slags væddemål. Altså at man spiller på om noget sker eller ikke sker.

Det er der at ordet binære kommer fra, for binær kommer fra computerverdenen hvor der kun kan være to udfald af tingene, 0 eller 1. Og sådan er det altså også med de her optioner. Men lad os tage et eksempel, det forklarer tingene meget bedre.

Lad os sige at du gerne vil investere / spille på kursen på dollar over for euro. Altså hvor mange dollar du skal betale for at købe 1 euro. Nu kan du så spille på om den kurs går op eller ned, altså om du skal betale flere eller færre dollar for en euro. Så kan du sætte din tidshorisont. Det kan være alt lige fra et minut til et år, men de fleste plejer at vælge 10 eller 15 minutter. Men igen, det kommer helt an på hvordan du vælger at spille/investere.

Nå, men lad os sige at du spiller 100 kr. på at dollarkursen om en time er steget. Så kommer du tilbage en time senere og finder ud af at det er den.

Nu har du så vundet, og der står nu omkring 170-180 kr. på din konto – utrolig nemt og simpelt.

Hvordan kommer jeg i gang med binære optioner?

Det er meget nemt at komme i gang med at handle på binære optioner. Der findes flere forskellige markeder / børser hvor man kan oprette sig som bruger og der sætte penge ind, så det er ganske ligetil.

Andet man skal være opmærksom på?

Det første der er værd at sige er at der er ret mange guides på internettet der fortæller om hvordan man kan investere smart og hvordan man sørger for at vælge de rigtige ting at investere i, og det er en ret god ide at se en del af dem igennem sådan at man ved hvad det er man laver.

Og så skal man sørge for ikke at investere for mere end man har råd til at tabe. Når man køber almindelige aktier ved man godt de kan falde meget i værdi, men det er sjældent at et selskab går konkurs. Når man handler binære optioner kan man tabe det hele.

Og sidst men ikke mindst skal man være opmærksom på at man ikke får ludomani – det kan nemlig godt ramme nogle, og det er meget ødelæggende så får man symptomer skal man søge hjælp.

Skriv et svar