En tur tilbage i historien – tag til Rom

historiske rom

Når ferien skal bestilles, er der mange ting, som I skal overveje. Det er aldrig helt let at opnå enighed, når det kommer til valg af rejsedestination. I familien kan der være store uenigheder, hvilket kan gøre det hele lidt svært. Måske vil jeres unge teenagere gerne hen til et sted med noget turkisblå vand samt en temperatur, som er skruet godt op. Jer forældre vil måske hellere opleve lidt historie – selv når I er på ferie. Dette er en stor interessekonflikt, men heldigvis er det en situation, der godt kan løses, som skyldes, at der findes lande, hvor begge disse ting kan opleves. Vender i næsen mod det støvleformede land Italien, kan alle jeres problemer være ovre. Dette land tilbyder nemlig en god blanding mellem varme, lækkert vand og gode historiske oplevelser.

Rom er stedet, der har alt

Vælger I, at Italien er stedet for jer, så er der selvfølgelig mange steder, hvor I kan slå lejer. Dog er der en by, som bare er klasser over de andre, og I har nok allerede gættet, hvad vi tænker på – ja det er Rom. Denne by har så meget at byde på, og I ville snyde jer selv for en unik oplevelse, hvis det ikke var denne by, der blev valgt. Få bestilt en flybillet til Rom hvis familien vil opleve lidt for enhver smag.

Kulturen er en stor del

Kulturen og de historiske præg der kan findes, i Rom, har selvfølgelig stor betydning for dem. Er I bare lidt interesseret for historien omkring Rom, er der rigtig gode muligheder for at nyde noget spændende historie. Peters Kirken samt den Spanske Trappe er noget I burde besøge, men skal den vildeste historie opleves, er det Colosseum, som der skal kigges lidt nærmere på. Colosseum har sat et stort præg på Rom, og denne enorme bygning kunne huse 50.000 tilskuere. Det var inde i denne bygning, hvor de populære gladiatorkampe blev udkæmpet, men trods den barbariske sport så var det noget, tilskuerne var helt vilde med. Dette er lidt skræmmende at tænke på, men synes man, at denne tid af historien var spændende, skal Colosseum have et besøg.

Der er også tid til at nyde det gode vejr

Rom har meget at byde på, når det kommer til godt vejr og lækkert vand. Det vil altså sige, at I ikke behøves at være på udflugt hver dag. Der kan være dage, hvor I slapper af ved en pool eller ved en lækker strand. Dette er helt sikkert noget, som I alle vil nyde godt af – i har jo trods alt ferie, og der skal være plads til at slappe 100 procent af. Der er meget at opleve i Rom, og skal der også være tid til at bade osv. er det nok minimum en uge, der skal sættes af.

Flybilletter til Rom er ikke noget der koster kassen længere, så vil I afsted på en ferie, der har det hele, er hovedstaden i Italien nok lige noget for jer.

Skriv et svar