2 år siden |  0 comments  |  Alt det andet

Er du på udkig efter online skrabespil så er der faktisk mange flere at vælge imellem end du måske lige går og tror og du kan bare gå i gang med at lede efter dem.

Med online skrabespil er du godt underholdt


For de flestes vedkommende her til landet, så gælder det, at man bare sidder derhjemme om aftenen og ser fjernsyn. Så snart man er kommet hjem fra arbejdet kaster man sig i sofaen, hvor man måske sætter sig med sin tablet foran skærmen og så sidder man ellers bare og kigger på alle de mange skærme. Men hvis du vil krydre dine aftener lidt kan du begynde at lave skrabespil, hvilket du kan gøre på et website, som du finder. På den måde har du noget andet at lave og det vil også gøre, at du har noget at sige til kollegaerne dagen efter når I sidder og spiser frokost og ikke har noget som helst at sige til hinanden.
Faktisk er der intet til hinder for, at du gør det til en fast tradition på kontoret, at I spiller online skrabespil en gang om ugen, eller måske en gang om måneden hvis det passer bedre. I har altid haft den tradition, at I hver jul køber en skrabekalender hver og hvis man vinder over 1000 kr. Så giver man øl til hele kontoret, og det er dog endnu ikke sket, at der rent faktisk er nogen, som har vundet, men på et eller andet tidspunkt er I overbeviste om, at det nok skal ske. I år kan I overveje at skifte denne tradition ud med, at spille online skrabespil i stedet.

Med online skrabespil er der aldrig udsolgt


Hvis I vælger at gøre det på denne måde så vil I heller ikke opleve hvert år, at sekretæren går ud for at købe skrabekalendere og er tvunget til at tage i fem forskellige butikker for at købe dem alle sammen. Det er nemlig sjældent sådan, at man kan købe så mange kalendere ét sted, så den dag hvor vedkommende skal ud og købe disse kalendere er alt noget rod på kontoret når sekretæren er tilbage igen fordi, at der ikke er blevet taget opkald og ikke er blevet ordnet ting i kalendere osv.
Hvis I vælger at lave dette år om til en ny tradition så vil I slippe helt for dette. For med online skrabespil så kommer man aldrig ud for, at der er udsolgt, da der i princippet er uendelige online skrabespil det pågældende sted. Det vil dermed skabe mindre irritation på kontoret hvis I slet og ret bare vælger at gå over til online skrabespil i stedet for hvert år at skulle brokke jer over, at I nu igen ikke kan finde ud af hvad der står i jeres kalender osv. På den måde er det også nemmere at holde øje med hinanden. For ofte har det været sådan, at der altid er minimum én, som har nægtet at vise resultatet af sin skrabekalender frem for resten af kollegaerne. Men online casino vil dette være helt anderledes.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

laekker pejs

En brændeovn skaber stemning i hjemmet

By Eriks Freelance

Er du på udkig efter en brændeovn til hjemmet? Der er mange danskere, der har en brændeovn i huset. Udover at brændeovnen skaber varme i huset, så er den også med til at skabe en helt speciel stemning. På de kolde vinterdage kan det være utrolig hygg...

Chaplon Tea er bæredygtighed og omtanke

By Eriks Freelance

Kan man gøre en forskel når man handler dagligvarer ind bør man altid gøre det, for selv den mindste ting kan gøre verden til et bedre sted. Skal du til at købe te kan du for eksempel overveje at købe Chaplon Tea i stedet for at købe den te du normal...
Overflade der har brug for sandblaesning

Sandblæsning kan gøre din husfacade så flot som ny

By Eriks Freelance

Der er mange ting, man skal holde styr på, når man er husejer. Èn af de ting, der vægter højest, er naturligvis vedligeholdelsen af ens bolig, og særligt hvis huset er af en ældre dato, er der meget, man skal være opmærksom på. Huset facade vil natur...