Et online skrabespil kan være bedre end virkeligheden

Er du på udkig efter online skrabespil så er der faktisk mange flere at vælge imellem end du måske lige går og tror og du kan bare gå i gang med at lede efter dem.

Med online skrabespil er du godt underholdt

For de flestes vedkommende her til landet, så gælder det, at man bare sidder derhjemme om aftenen og ser fjernsyn. Så snart man er kommet hjem fra arbejdet kaster man sig i sofaen, hvor man måske sætter sig med sin tablet foran skærmen og så sidder man ellers bare og kigger på alle de mange skærme. Men hvis du vil krydre dine aftener lidt kan du begynde at lave skrabespil, hvilket du kan gøre på et website, som du finder. På den måde har du noget andet at lave og det vil også gøre, at du har noget at sige til kollegaerne dagen efter når I sidder og spiser frokost og ikke har noget som helst at sige til hinanden.

Faktisk er der intet til hinder for, at du gør det til en fast tradition på kontoret, at I spiller online skrabespil en gang om ugen, eller måske en gang om måneden hvis det passer bedre. I har altid haft den tradition, at I hver jul køber en skrabekalender hver og hvis man vinder over 1000 kr. Så giver man øl til hele kontoret, og det er dog endnu ikke sket, at der rent faktisk er nogen, som har vundet, men på et eller andet tidspunkt er I overbeviste om, at det nok skal ske. I år kan I overveje at skifte denne tradition ud med, at spille online skrabespil i stedet.

Med online skrabespil er der aldrig udsolgt

Hvis I vælger at gøre det på denne måde så vil I heller ikke opleve hvert år, at sekretæren går ud for at købe skrabekalendere og er tvunget til at tage i fem forskellige butikker for at købe dem alle sammen. Det er nemlig sjældent sådan, at man kan købe så mange kalendere ét sted, så den dag hvor vedkommende skal ud og købe disse kalendere er alt noget rod på kontoret når sekretæren er tilbage igen fordi, at der ikke er blevet taget opkald og ikke er blevet ordnet ting i kalendere osv.

Hvis I vælger at lave dette år om til en ny tradition så vil I slippe helt for dette. For med online skrabespil så kommer man aldrig ud for, at der er udsolgt, da der i princippet er uendelige online skrabespil det pågældende sted. Det vil dermed skabe mindre irritation på kontoret hvis I slet og ret bare vælger at gå over til online skrabespil i stedet for hvert år at skulle brokke jer over, at I nu igen ikke kan finde ud af hvad der står i jeres kalender osv. På den måde er det også nemmere at holde øje med hinanden. For ofte har det været sådan, at der altid er minimum én, som har nægtet at vise resultatet af sin skrabekalender frem for resten af kollegaerne. Men online casino vil dette være helt anderledes.

Skriv et svar