Et smykke siger meget

Uanset hvem der er modtager og giver af et smykke, så vil netop det valgte sige meget om hvem hhv. Modtager og giver er, men også noget om hvilket forhold de har og hvordan de har det med hinanden. Det er nemlig en af de ting, som netop et smykke kan vise dig og således kan det ende med, at du faktisk kan blive væsentligt klogere af at finde ud af noget mere om de smykker, som du får foræret og dem du giver væk.

Et smykke kan betyde undskyld

En af de ting, som et smykke blandt andet kan betyde det er undskyld. For det er sådan, at hvis man for eksempel vælger at købe barne dåbsgaver, som er smykker så kan det være, at man ønsker at undskylde for et eller andet overfor forældrene. På den måde kan det være en slags forsoning. For hvis man ikke er den store ordsmed så kan det være lidt svært at sætte ord sammen på en måde, som gør, at de rent faktisk giver mening og således kan det ofte være meget nemmere bare at give et smykke. Men det, som man så skal være opmærksom på det er, at det kan kræve lidt at skulle fortolke hvilken slags undskyld, der er tale om i et bestemt smykke og hvorvidt der overhovedet er tale om en undskyldning eller måske en helt anden følelse.

For hvis du rent faktisk får et smykke og du mener, at giveren af dette smykke skylder dig en undskyldning så er der flere ting, som du kan gøre for at finde ud af om du reelt skal opfatte overdragelsen af dette smykke som en undskyldning. Det første du skal kigge på her, er hvordan det pågældende smykke bliver givet til dig. For hvis det bliver givet af en budbringer eller på anden måde bliver overdraget uden at giveren som sådan har noget at gøre med det så kan du være ret sikker på, at det ikke er fordi, at vedkommende ønsker at sige undskyld. Men hvis personen derimod selv giver dig gaven og måske endda kommer hjem til dig for at overdrage dette smykke, så er der dog en vis sandsynlighed for, at det er fordi, at personen kommer for forsoning. Hvis vedkommende har meget øjenkontakt med dig er det endnu et tegn på, at der med stor sandsynlighed er tale om en undskyldning. For ofte kan et enkelt øjekast sige mere end mange ord og hvis der reelt vil blive sagt undskyld når dette smykke overdrages så vil du ikke være i tvivl om det når først du kigger i øjnene.

Et smykke kan være kærlighed

Der er også noget andet, som mange oplever og det er, at de oplever, at det faktisk kan være en slags kærlighed. Det er dog klart, at der kan være tale om mange forskellige slags kærlighed, og et smykke kan være et udtryk for alle disse former for kærlighed.

Skriv et svar