Huawei P10 – test og anmeldelse af nyeste skud på stammen

Kinesiske Huawei er kendt som en af verdens største smartphoneproducenter, og med 2017-modellen går Huawei fortsat stærkt ind i kampen om førstepladsen mod storkonkurrenterne Apple og Samsung. Vi har kigget på kamerafunktioner og smartphone generelt.

I en tid hvor alt kan klares via smartphones, stilles der høje krav til design, funktion og ydeevne, men nyeste skud på stammen fra Huawei – P10 – klarer sig godt i tests og høster ligeledes gode anmeldelser.

Optimering med omtanke

Huawei P10 tilbyder alt det, den kvalitetsbevidste forbruger har behov for. Først og fremmest er P10 udstyret med et tidsløst og stilrent design og har desuden indbygget hærdet glasskærm, der gør den lettere at håndtere i en travl hverdag. Den personlige fingeraftryks-sensor der sikrer, at det kun er ejeren, der har adgang til telefonens indhold, er til forskel fra sidste års model flyttet fra bagsiden til fronten under displayet. Dette skaber en bedre brugeroplevelse og inviterer til interaktion.

Kameraoplevelser i særklasse

I en verden hvor fotografiapparatet er old school og mest af alt upraktisk at bære rundt på, vil mange nok mene, at Huawei har skudt papegøjen med deres stærke samarbejde med kameraproducenten Leica, der specialiserer sig i protrætter. P10-modellen er udstyret med et dual-kamera, der sikrer knivskarpe kameraoplevelser og hjælper med at skyde de bedste selfies.

Et spændende forsøg med lydkvaliteten

Udover Huaweis primære fokusområde, der i 2017-modellen uden tvivl er kameraoplevelsen, eksperimenterer P10 ligeledes med at forbedre og optimere lydkvaliteten. P10 er udstyret med stereohøjtalere, der har til formål at forbedre lydoplevelsen. Blot ved at tippe telefonen aktiveres automatisk en ekstra højtaler.

En klar fordel ved Huawei p10 er dens dual-sim funktion, hvor du selv kan vælge det bedste netværk og så for eksempel skifte til dit firma-SIM-kort. På den måde slipper du også for den ekstra udgift i beskatning af firmamobilen.

Hurtig processor og super-charger

P10-modellen er på trods af telefonens slanke udseende ligeledes udstyret med Huaweis egen lynhurtige processor, Kirin 960. Det er en kæmpe fordel for alle spil- og app entusiaster, og det betyder samtidig, at du uden problemer kan multitaske med din smartphone. Som om det ikke er nok, fastslår Huawei, at softwaren er opdateret således, at du ikke oplever, at telefonen bliver langsommere med tiden. Det er en påstand, som kun fremtiden kan vise. Med til smartphonen følger en ’Super Charge’-oplader, som til fulde lever op til navnet ved at lade fra 0 til 60 procent på blot 30 min. Du kan altså roligt lade dig blive afhængig, for du vil sjældent opleve din P10 uden strøm.

Fordelagtig pris

Huawei skal have cadeau for deres konkurrencedygtige priser, hvilket også gælder deres P10-model. Priserne forhandles fra 3.999 kr. Alt i alt kan det konkluderes, at Huawei med lanceringen af P10-modellen formår at byde ind med kvalitet, der med god grund kan udfordre konkurrenterne. P10 tilbyder mange af de features, vi blandt andet ser hos Apple, og selvom deres software til sammenligning er et skridt foran, slår Huawei dem på prisen. Huawei P10 er altså et ganske udmærket bud på en ny og økonomi-venlig smartphone til den kvalitetsbevidste bruger.

Skriv et svar