Lån Penge Online – Et misforstået koncept

lan penge online

Der er mange tidspunker i livet hvor man har brug for lidt ekstra likviditet, altså lidt ekstra kontanter her og nu. Det kan være når fjernsynet er gået i stykker, når der skal købes ny computer eller bøger til studiestart og SU’en først kommer ind næste måned, eller måske er der en måned hvor man ikke lige får løn fordi man lige er startet op på arbejdet. I sådanne tilfælde er det rart at have en ekstra bunke penge man kan tage lidt fra – de skal selvfølgelig betales tilbage igen, det er klart, men i en periode gør man brug af dem. Altså et godt gammeldags lån.

Her er der så flere forskellige lånemuligheder man kan gøre brug af. 3 kendte – og en som din bedstemor sikkert ville sige var forfærdeligt og noget hvor man bliver snydt, men som i virkeligheden er en lige så seriøs mulighed som de 3 andre. Læs med her og så hvilke.

De 4 forskellige lånemuligheder

Den første af de 4 lånemuligheder er en som vi alle på et eller andet tidspunkt i vores liv har gjort brug af.
Muligheden passer bedst til små beløb, da det ellers kan risikere at skabe splid. Der er selvfølgelig tale om at låne penge af venner og familie. Selv om man godt kan gøre det med mindre beløb skal man være meget påpasselig med at låne større beløb ud (f.eks. flere tusinde kroner), også selvom man virkelig stoler på hinanden. Det risikerer simpelthen bare at skabe for dårlig stemning og for meget splid. Og vælger du at låne ud så sørg for at have meget klare regler om hvornår og hvordan pengene skal betales tilbage – intet kan ødelægge et venskab mere end at se veninden købe en ny kjole frem for at tilbagebetale lånet.

Den anden mulighed vi har med her er den som man ikke umiddelbart tror er noget seriøst, men som faktisk i de seneste år har udviklet sig rigtig meget som produkt. Det vi taler om her er online lån, også kendt som online kviklån. Det smarte ved de her lån er at man ikke skal stille sikkerhed i f.eks. fast ejendom, og man skal heller ikke ud at forklare hvad man skal bruge pengene til. Man laver bare en ansøgning på nettet og så får man svar, som regel inden for 24 timer, om man har fået lånet eller ej. Ens ansøgning skal passe nogenlunde til ens indkomst (man kan ikke låne 200.000 på sit glatte ansigt hvis man er på SU – men godt 20.000) og så må man ikke være i RKI, og nogle steder skal man også være fyldt 21 år – men ellers er der ingen grænser, heller ikke for hvad man skal bruge pengene til.

Grunden til at din bedstemor måske vil rynke på panden er at lige da internettet kom frem har online lån været lidt et forvirrende marked at finde rundt i – det har nogle gange været lidt svært at gennemskue hvor meget man skulle betale i rente og hvad betingelserne har været, men med de nye mere professionelle spillere der er kommet på markedet og med introduktionen af NemID til at validere folk er det blevet meget nemmere. Søg bare på lån penge nu online og så kommer en række sider frem hvor du kan læse mere om emnet.

De sidste to lånetyper skal vi til banken – nemlig en kassekredit og et regulært banklån. Her er der ikke så meget andet at sige end at man altid kan gå ned at snakke med sin bankmand hvis man f.eks. er i RKI eller skal låne til et nyt hus.

Skriv et svar