2 år siden |  0 comments  |  Freelance

At være en rigtig freelancer kræver forskellige ting af dig, og en af dem er, at du konstant er mobil og kan flytte kontor. Det går ikke, at du har skabt en arbejdsplads for dig selv, hvor det kun er muligt at arbejde hjemmefra, for hvis man er en rigtig freelancer bør man i højere grad tage ud i byen og arbejde end at sidde derhjemme. Og så går det ikke, at man sidder der med sin stationære, som man ikke kan transportere nogen steder uden at den går ud. Men her bliver det rigtig relevant med en bærbar oplader.
For du skal sidde med din computer og give gode råd til folk, så er det naturligvis nødvendigt med en computer, så det er ikke sådan, at du blot kan lade den ligge derhjemme.
Du er nødt til at have en computer med. Og det er ingen sag, hvis blot du sørger for at du altid har en bærbar oplader tæt på. Du bør have et slags freelancer overlevelses kit, som består af:


  • En blok, for man ved aldrig hvem man møder og om man pludseligt skal skrive noter til et vigtigt møde eller interviewe en vigtig person.

  • En smartphone, hvis der er ventetid når man skal mødes med kunder og man ønsker at gå på de sociale medier, men ikke ønsker at tage sin computer frem

  • Et sæt skiftetøj, for hvis man pludseligt skal til det vigtige møde går det ikke, at man ankommer i sit almindelige hverdagstøj

  • Sit gode humør og store smil, for som freelancer skaber man selv sit arbejde, hvorfor det er vigtigt altid at være i godt humør og imødekommende.

  • En bærbar oplader, som gør, at man kan tage sit vigtigste værktøj, computeren med overalt. Køb gerne en ekstra som backup – se et godt eksempel på denne URL.Alle ovennævnte ting er vigtige når man ønsker at være en seriøs freelancer, men især er det dog den sidste der er vigtig. For uden sin computer kan man intet lave og hvis intet man kan lave, kan man ikke kalde sig en rigtig freelancer. Derfor bør man altid sørge for, at have både sin computer med, for den er helt ligeså vigtig som den bærbare oplader.

Som freelancer er noget af det vigtigste at netværke og det gør man bedst med en computer fordi, at stort set al networking i dag foregår online via de sociale medier og andre, mere seriøse karrierefokuserede medier.
Og derfor er det vigtigt at have sin computer på sig når man tager ned til den lokale kaffecafé for at nyde sin macchiato mens man sidder og kigger på det news feed, som der er kommet siden man forlod sin lejlighed for et par minutter siden. Men det kan dog også være en god idé at kigge op fra skærmen en gang imellem for at sige hej til den rigtige verden.
For selvom meget networking i dag foregår online er der dog også meget networking som foregår fysisk, for eksempel i mødet mellem café medarbejder og freelancer, som sidder og arbejder på en ny og økologisk café et sted i det hippe København.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Printer dele

Et godt hjemmekontor er pengene værd

By Eriks Freelance

Mange danskere har mulighed for at arbejde hjemmefra, og derfor kan det være nødvendigt at have et decideret hjemmekontor. Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at sætte op, men når du alligevel står midt i indretningen af dit hjemmekonto...

Når man skal finde en god revisor

By Eriks Freelance

Det med at have orden i regnskaberne er på mange måder noget af det vigtigste man kan gøre når man har et selskab, hvad enten det er småt eller stort. Selvfølgelig skal man også kunne tjene penge, men har man ikke orden i papirerne har man ikke overb...
penge hjemmefra

Sådan tjener du penge hjemmefra

By Eriks Freelance

Meget handel og kommunikation foregår nu over nettet og dermed er der også flere arbejdspladser over nettet. Det har også skabt flere nye muligheder for at tjene penge på nettet som mange kan benytte sig af. Engang krævede det man mødte fysisk op på...