Tag et spil discgolf med familien

Brug lørdagen med familien lidt anderledes end de almindelige weekendaktiviteter, og få samtidig hele familien til at bruge kroppen og få masser af frisk luft.

Er du på udkig efter en sjov aktivitet for hele familien? Hvor alle kan være med, og hvor alle samtidig også synes, det er sjovt? Det kan nemlig være rigtig svært at finde på noget at lave som familie, hvis man har børn i forskellige aldre, og man synes, man har opbrugt kvoterne for at tage i Djurs Sommerland eller i svømmehallen. Hvis det er den situation du og din familie står i, så kommer her et nyt og spændende forslag til, hvad I som familie kan lave sammen.

I Havreholm Klatrepark kan I prøve at spille Frisbee Golf, som er en sjov aktivitet, hvor man skal forsøge at ramme hver sin Frisbee eller Disc, som det også kaldes, i nogle huller fordelt rundt på en bane. Derfor kaldes det Frisbee Golf, da konceptet er lidt det samme som golf, bare at det er lidt lettere at lære for den almindelige familie, som synes, at golf er lidt for svært, og minifgolf ikke bliver ved med at være sjovt.

Skriv et svar