Tip: Sådan sparer du penge og printer selv dine billeder

blækpatroner til fotoprinter

Med digitale billeder er det pludselig blevet gratis at tage billeder, og vi skyder derfor løs som aldrig før. Ligesom alle andre har du sikkert også computeren fuld af mapper med skønne minder. Her er et tip til hvordan du nemt og billigt kan printe dine billeder ud i fysisk form.

Bliv din egen fotohandler

Vi kender sikkert alle til rutinen med at skyde løs på kameraet, betale fotohandleren dyre domme for at fremkalde det i fysisk form og ikke mindst ventetiden. Sådan behøver det ikke at være, for du kan nemlig sagtens printe dine egne billeder – både nemt og billigt. Det kræver selvfølgelig, at du har en printer, men derefter er det ligetil. Blækpatroner til fotoprinter kan købes mange steder, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Der er rigtig mange fordele ved at printe dine egne billeder. Først og fremmeste kan det gøres billigt i forhold til den pris, som fotohandleren vil have. For det andet slipper du for ventetiden, fordi du har billederne i hånden få minutter efter. Derudover har du også mulighed for at arrangere og redigere billederne på computeren, så de fremstår lige som du ønsker dem, inden du printer dem.

Glæden ved at genopleve minder

Digitaliseringen har for alvor ramt os, og det kan ikke diskuteres. Men vi ved alle sammen, at det ikke er det samme at læse en e-bog på computeren eller tabletten, som at have bogen i fysisk form mellem hænderne. Af samme grund giver det os noget helt andet at have vores bedste minder i fysisk form. Det er skønt at vise sine børn, familie eller venner minder fra en ferie og til det formål er det at foretrække at bladre i et fotoalbum frem for på computeren. Udover glæden ved at bladre i fotoalbummene, er der også andre fordele. Det giver dig mulighed for at slippe fantasien og kreativiteten løs og skabe fine albums. Hvis du som forældre ikke kan få nok af dine guldklumper og alligevel skyder løs med billeder, kan det være et godt sted at starte.

Et økonomisk valg

Et andet aspekt der er værd at overveje i forbindelse med at printe sine egne billeder, er økonomien. Når først du har investeret i blækpatroner og en fotoprinter, vil du opleve at du sparer penge på selve fremkaldelsen. Selvom det kan virke som en billigere løsning at gå til fotohandleren fremfor at købe udstyret selv, er det ikke sådan det hænger sammen. Hvis du holder af at have billederne i fysisk form og nyder at sætte dem i fine albums, er printeren og blækpatronerne hurtigt tjent ind. Det kan altså godt betale sig at tænke totaløkonomi, når du overvejer mulighederne på længere sigt.

Skriv et svar